Selecteer een pagina

De Praktijk

Naast de lay-out kunnen wij u ook volledig begeleiden tot en met de eindfase. Van offertes opvragen tot planning, van productiebegeleiding tot logistiek. De praktijk heeft ons geleerd dat dit voor u niet alleen de nodige tijd bespaart, maar vooral ook kostenbesparend werkt voor onze opdrachtgevers. Door onze onafhankelijke positie is ons vizier n.l. niet gericht op een specifieke toeleverancier. Uit de eventuele verschillende offertes bespreken wij, samen met u, welke leverancier het meest passend heeft geoffreerd om de opdracht te vergeven.

 

Melis Engineering is zowel actief op het terrein van de food (aardappels, visserij, bakkerijgrondstoffen, fruitteelt, uien, champignons, etc.) als de non-food (graszaad, betonindustrie, trappen en bordessen, etc.) industrie.

Via ons website willen wij u een impressie geven van onze werkzaamheden. Natuurlijk hopen wij u hiermee toch een voorzet te hebben gegeven voor het echte veldwerk. Met een vrijblijvende afspraak zijn wij er vast van overtuigd dat wij u voldoende perspectief kunnen bieden.

Een nog steeds toenemende klantenkring en bovenal de praktijk, zijn het bewijs.

Contact

Van der Havehof 5
4421 MM  Kapelle
T. +31 (0)6 300 49 826
E. info@melisengineering.nl